Centrul de Informare și Asistență în Afaceri InfoBiz lansează campania „Cu bani europeni pe drumul spre succes!“.

Scopul acestei campanii este de a atrage atenția atât a mediului privat, cât și a celui public asupra posibilităților de dezvoltare economică sau comunitară cu bani de la Uniunea Europeană. Campania se va defășura în perioada februarie – mai 2015 și va  cuprinde printre altele realizarea de materiale informative și organizarea de evenimente tematice.content_euro

De ce să accesezi fonduri europene?

Fondurile nerambursabile europene reprezintă oportunitatea fiecăruia dintre noi de a și pune în practică ideile, proiectele, așteptările. Cu bani de la Uniunea Europeană poți începe o afacere nouă sau îți poți dezvolta  afacerea existentă. De asemenea, destinele unei comunități pot cunoaște transformări importante dacă ne gândim la investițiile în infrastructura de apă canal și drumuri, precum și la  investițiile în educație, sănătate și cultură.
Fondurile europene sunt un instrument sigur și puternic pentru a dezvolta o afacere sau o comunitate. Ideile fiecăruia dintre noi pot prinde contur cu initiațivă și puțin spirit antreprenorial.
Banii de la Uniunea Europeană au un avantaj de neegalat – sunt nerambursabili, au costuri reduse și răspund nevoilor de finanțare într-o manieră eficientă a costurilor.

Informează-te gratuit sunând la  021 9668!

Centrul de Informare și Asistență în Afaceri InfoBiz lansează numărul unic 021 9668 unde persoanele interesate de dezvoltarea de proiecte cu bani europeni se pot informa gratuit asupra posibilităților de accesare a fondurilor europene. Identificarea nevoilor și a surselor de finanțare, analiza eligibilității proiectului și a solicitantului sunt oferite gratuit. Încrederea, profesionalismul și respectul față de clienți sunt valorile pe care membrii Centrului InfoBiz își bazează activitatea.
Departamentul de Fonduri Europene al Centrului de Informare și Asistență în Afaceri InfoBiz este alcătuit  dintr-o echipă de profesioniști cu experință și responsabilitate.

O echipă de specialiști pentru proiecte de succes!

”Încurajăm întreprinzătorii  și autoritățile locale să își dezvolte afacerile și comunitățile cu bani europeni, chiar dacă exista o opinie generalizată despre cât de dificil este sa obții aprobarea unui proiect și apoi implementarea acestuia pe fonduri europene. Aceste proiecte par mai dificile pentru că vin din cultura europeană a cheltuirii banului public. Cu o echipă de profesioniști, proiectele finanțate din fonduri europene devin mai ușor de elaborat și implementat“, a declarat Georgeta Partin, vicepreședintele Direcției Fonduri Europene și Ajutoare de Stat al Centrului InfoBiz.
”Centrul de Informare și Asistență în Afaceri – INFOBiz își propune printre alte să promoveze si să încurajeze accesarea de fonduri europene atât de către mediului de afaceri, cât și de către instițutiile statului. Prin  investițiile realizate cu bani europeni se vor crea noi locuri de muncă, se va genera prosperitate economică și totodată va spori competitivitatea. Consider că este în responsabilitatea noastră ca asociație a oamenilor de afaceri să atragem atenția asupra acestei oportunități de dezvoltare ce merită a fi valorificată“, a declarat Ciprian Faraon, președintele Centrului de Informare și Asistență în Afaceri InfoBiz.

Sursa: turnulsfatului.ro