Centrul de Dezvoltarea Afacerilor si Managemendul Proiectelor Innovative Business Development SRL este locul unde gasiti;

– toate serviciile necesare pentru a putea realiza proiecte de afaceri de succes;

– puteti comunica si realiza parteneriate cu Institutii publice, organizatii neguvernamentale, centre de cercetare;

– parteneri de afaceri , idei de afaceri, investitori;

– resurse umane, calificare pentru resurse umane;

– experti , know how si profesionisti din toate sectoarele ce au legatura cu dezvoltarea afacerilor

Proiectul pe care l-am construit crează o legătură între persoanele ce vor să-și transforme o idee într-o afacere, sau să-și modernizeze și să-și dezvolte afacerea deja existentă, și informațiile și suportul necesar pentru atingerea obiectivelor propuse.

 
Centrul este gândit să furnizeze informații din domenii și de la instituții diverse, să creeze o legătură între beneficiar și agențiile respectiv instituțiile abilitate, să folosească expertiza specialiștilor la implementarea planului de afaceri pentru ca eligibilitatea și viabilitatea proiectului dumneavoastră să crească considerabil.

Susținem orice inițiativă în vedrea accesării unui proiect finanțat din fonduri europene de la consiliere și scriere proiect până la punerea efectivă în practică a planului de afaceri!

Suntem interesați să colaborăm atât cu instituții de stat cât și cu cele private ce își pot aduce contribuția la dezvoltarea acestui centru, principalele avantaje fiind:

a) Transferul informatiei si al cunostintelor în folosul proiectelor individuale cat și proiectelor pilon ce au caracteristica de a asigura piață pentru materia primă și de a aduce plus valoare proiectelor convergente.

b) Simplificarea relației și comunicării între aplicanții pentru astfel de proiecte și instituțiile și agențiile abilitate.

c) Dezvoltarea economico-socială.

d) Asigurarea transparenței și a egalității tuturor celor implicați.

e) Înființarea de centre locale pentru identificarea nevoilor din acea regiune.