Proiectul pe care l-am construit crează o legătură între persoanele ce vor să-și transforme o idee într-o afacere, sau să-și modernizeze și să-și dezvolte afacerea deja existentă, și informațiile și suportul necesar pentru atingerea obiectivelor propuse. Centrul este gândit să furnizeze informații din domenii și de la instituții diverse, să creeze o legătură între beneficiar și agențiile respectiv instituțiile abilitates, să folosească expertiza specialiștilor la implementarea planului de afaceri pentru ca eligibilitatea și viabilitatea proiectului dumneavoastră să crească considerabil.

Susținem orice inițiativă în vedrea accesării unui proiect finanțat din fonduri europene de la consiliere și scriere proiect până la punerea efectivă în practică a planului de afaceri!

Suntem interesați să colaborăm atât cu instituții de stat cât și cu cele private ce își pot aduce contribuția la dezvoltarea acestui centru principalele avantaje fiind:

a) Transferul informatiei si al cunostintelor în folosul proiectelor individuale cat și proiectelor pilon ce au caracteristica de a asigura piață pentru materia primă  și de a aduce plus valoare proiectelor convergente.

b) Simplificarea relației și comunicării între aplicanții pentru astfel de proiecte și instituțiile și agențiile abilitate.

c) Dezvoltarea economico-socială

d) Asigurarea transparenței și a egalității tuturor celor implicați.