SUNTEM UN CENTRU DE AFACERI INTERNAȚIONAL FORMAT DINTR-UN GRUP DE COMPANII DE SERVICII DE PRIMĂ CLASĂ CU SEDII OPERATIVE ÎN PRINCIPALELE ORAȘE EUROPENE ȘI NU NUMAI (EX: LONDRA, MILANO, BUCUREȘTI, MADRID, LISABONA, PARIS). AVEM O OFERTĂ DE SERVICII INTEGRATE DE BUSINESS DEVELOPMENT ȘI TREADING PENTRU A PUTEA SATISFACE NEVOILE ORICĂREI FIRME CARE DOREȘTE SĂ SE DEZVOLTE ÎN ORICE ȚARĂ EUROPEANĂ ÎN SPECIAL ROMÂNIA.


Organizăm evenimente pentru promovarea brandului dumneavoastră

Am înființat această companie pornind de la faptul concret ca este un moment oportun pentru a începe o activitate economică în România o confirma politicile Uniunii Europene au alocat și vor aloca în acest sens fonduri substanțiale ce vin să stimuleze oamenii intreprinzători. Este demonstrat prin succesul diverselor proiecte deja implementate că fondurile structurale europene reprezintă un instrument creat pentru a îmbunătăți pe termen lung nivelul de trai în Europa prin dezvoltarea firmelor si persoanelor. Prin urmare, noi vă putem îndruma (cu ajutorul experților cu care colaborăm) să întocmiți proiecte concrete și rentabile care durează în timp și care vor aduce o contribuție importantă la creșterea dumneavoastră și a întregii comunități.

Dacă sunteți o persoană sau o companie care nu are timp de irosit cautând toate informațiile și resursele necesare pentru a vă mări afacerea, noi vă putem ajuta! Vom împărtăși cu dumneavoastră cunoștințele și experiența noastră și a colaboratorilor noștri naționali și internaționali, experți în domeniile de care aveți nevoie, pentru ca dumneavoastră să atingeți și chiar să depașiți obiectivele stabilite. Unul dintre principalele obiective constă în dezvoltarea mediului de afaceri pe plan local prin implementarea, promovarea și dezvoltarea unor idei de afaceri, iar prin colaborarea cu autoritățile locale, atragerea de investitori, crearea unor planuri de afaceri viabile putem aduce un plus în bunăstarea zonei Corabia. Parteneriate de tip asociație, cooperative sunt deasemeni un factor important în creșterea competitivității beneficiind totodată de o mai ușoară pătrundere pe piețe atât naționale cât și internaționale, un cost redus la achiziții de bunuri și servicii, o mai mare putere de negociere.

Innovative Business Development în presă