Exemplu de succes:

Radio CityFM Bucuresti

In cei aproape 7 ani de existenta, CityFM a ramas fidel muzicii rock si se pozitioneaza ca post de nisa, fiind o alternativa la posturile comerciale prezente pe piata muzicala din Romania. Prin emisiunile sale, CityFM promoveaza valorile culturale contemporane in materie de rock si isi tine ascultatorii la curent cu tot ceea ce presupune acest gen de muzica. Este un post care gandeste, respira si traieste rock, un radio cu valori de brand bine definite.

Valori CityFM

Integritate: nu ne schimbam profilul in functie de trenduri.

Personalitate: in loc sa fim oricine, mai bine devenim cineva.

Perseverenta: ne respectam principiile si mereu incercam sa ne autodepasim.

Profilul ascultatorului CityFM  Ascultatorii CityFM fac parte din segmentul activ din Romania, cu varste cuprinse intre 20 si 49 de ani, si au studii medii si superioare. Acestia sunt fideli muzicii rock si propriilor opinii, insa sunt receptivi la nou.
Poate fi ascultat online pe www.cityfm.ro.

Scoala Radio este un proiect pe fonduri europene organizat de Radio CityFM Bucuresti in parteneriat cu Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca si Universitatea „Hyperion” Bucuresti, prin Fondul Social European (POSDRU 2007-2013).
Proiect strategic Imbunatatirea competentelor profesionale ale studentilor/ masteranzilor facultatilor de jurnalism prin organizarea de stagii de practica”, ID63812

Acest proiect isi propune instruirea practica a studentilor in ceea ce priveste munca de radio, in diversele departamente ale unei astfel de institutii. Pe langa suportul de curs care li se va pune la dispozitie, participantii vor beneficia de experiente practice, in regim de LIVE, pentru fiecare dintre departamentele generatoare de content in radio (de exemplu, departamentul muzical, cel de stiri etc.).


Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Sursa: scoalaradio.ro